fredrik


Upptäck Fredrik Malmgren – en svensk musiker och låtskrivare, sångare, rytmgitarrist och grundare av bandet Lime. Med Lime har Fredrik släppt flera studioalbum och turnerat runt om i landet, vilket har gjort honom till en välkänd och uppskattad artist.

Fredrik Malmgren är inte den typiska artisten som lätt kan placeras i ett särskilt fack. Inspirerad av en mångfald av musikstilar, från Heavy Metal och Rock till Country, Visor och Pop, skapar han en unik och fascinerande musikblandning.

Hans liveframträdanden bjuder på en fantastisk stämning och en röst som verkligen förtrollar. Oavsett om du vill ha en fullskalig konsert med bandet, en intim upplevelse med förinspelade bakgrunder eller en helt akustisk spelning, kan Fredrik skräddarsy ditt evenemang för att skapa precis den stämning du önskar.

Dessutom kan Fredrik Malmgren bokas som konferencier, vilket ger en extra touch av professionalism och underhållning till ditt event.

Låt Fredrik Malmgren förvandla ditt evenemang till en minnesvärd upplevelse med sin mångsidiga talang och passion för musik. Boka honom idag och ge dina gäster något att tala om länge!